Spoznajte brezbesedni jezik, čudežni pripomoček, ki nam lahko pomaga na vsakem koraku, v vsaki situaciji.   Udeležite se predavanj o energijski komunikaciji.

Naučite se uporabljati energijsko komunikacijo. Vpišite se v tečaj energijske komunikacije.

Zbiramo zgodnje prijave za pomladni tečaj, šest 90 minutnih srečanj, v Ajdovščini (možna udeležba preko Skyp-a). Začnemo 5. Aprila 2018. Cena 333 EUR. Prijave do 31.1.2018 cena 290 EUR.

Postanite mojster energijske komunikacije. Vpišite se v šolo energijske komunikacije.

Šolsko leto 2018/2019 Program je v pripravi. Želite biti informirani o podrobnostih vpisa? Pišite nam na info@evenlove.si

Kaj je energijska komunikacija?

Kaj bi rekli, če bi vedeli, da lahko otroku brez besed poveste, da ga imate radi, četudi kdaj nimate časa, četudi kdaj niste popolni? In vaš otrok bo v trenutku začutil največjo starševsko ljubezen ter bo prišel k vam in vas objel…

Kaj bi rekli, če bi vedeli, da lahko partnerju, s katerim imata »tihe dneve« brez besed povsem odkrito poveste, kaj vas teži, še preden se po službi srečata doma? In ko pridete domov, vas mož čaka z nasmejanim obrazom in pozabi, da sta imela »tihe dneve«….

Kaj bi rekli, če bi vedeli, da »zoprnemu« šefu ali sodelavcu lahko popolnoma odkrito, brez kakršnihkoli zadržkov brez besed poveste vse, kar vas moti, jezi, gre na živce, dela nervozne, vam pokvari dan? In ta šef oz. sodelavec vas bo kar naenkrat razumel, vajin odnos bo boljši….

Kaj bi rekli, če bi vedeli, da se lahko z ljudmi, ki bodo jutri prisotni na zelo težkem sestanku, v naprej brez besed dogovorite naj prisluhnejo, kaj jim imate povedati, naj ukrepajo v najvišje dobro vseh? In sestanek bo potekal neverjetno gladko, konstruktivno….

Neskončno primerov bi lahko naštevali….ni meja, to in še mnogo več so izkušnje uporabnikov energijske komunikacije. Presenečeni boste, kako presneto deluje energijska komunikacija. Vsem nam je bil dan neverjeten pripomoček…le uporabiti ga moramo…

Energijska komunikacija je v  prvinski, naraven način brezbesednega medsebojnega komuniciranja. Poznali so jo že naši predniki:

Avstralski staroselci so se sporazumevali med seboj brez besed, preko src. O tem piše čudovita knjiga Imenovali so jo dvoje src, avtorice Marlo Morgan. Aborigini so vedeli, da se skozi človeško srce ne pretaka le kri. Večino časa so se sporazumevali  telepatsko. A telepatijo so lahko uporabljali predvsem zato, ker se nikoli niso zlagali, nikoli niso obsojali drugih. Bili so brez skrivnosti. Niso se bali odpreti svojega uma in bili so pripravljeni sprejemati in posredovati informacije. Prepričani so bili, da glas ni namenjen govorjenju, da moramo govoriti s srcem. Kajti, če uporabljamo glas, velikokrat zdrsnemo v jalov, nepotreben in nič kaj duhoven pogovor. Glas je namenjen petju, proslavljanju in zdravljenju.

Predniki so torej vedeli, da beseda ni edino komunikacijsko sredstvo. Predvsem pa, da beseda ni nujno tudi resnica. Resnico komuniciramo, ko naša beseda prihaja iz srca.

Energijsko komunikacijo so  preučevali tudi znanstveniki:

Nikola Tesla je ugotovil, da smo vsi med seboj povezan z energijo, da smo povezani z nevidno energijsko mrežo in da naše misli hote ali nehote oddajajo biofotone – energijo, ki se nikoli ne izniči, pač pa ostaja v vesolju.

Novejša znanost – ameriški institucija HEARTHMATH  je povsem izmerljivo dokazala, da je orodje, ki prenaša veselje, ljubezen, sovraštvo, k drugim ljudem pravzaprav srce.  Več o raziskavah najdete na povezavi https://www.heartmath.org

Z energijsko komunikacijo si lahko pomagamo na vsakem koraku. Je zelo preprosta, od nas zahteva le, da ne sovražimo in da smo hvaležni.

Čas je, da ponovno obudimo to naravno govorico srca in jo začnemo uporabljati v naše in kolektivno dobro.

Če bi radi izvedeli več, obiščite eno izmed predavanj o energijski komunikaciji, se udeležite tečaja ali pa nam pišite.