Barbara Pust, svetovalka za osebno rast:

»Nevenka je ne samo prijetna oseba, ampak tudi odlična zdraviteljica oz učiteljica na poti osebne in duhovne rasti. Je oseba, ki ima resnično, resničo odlično povezavo s svojim duhovnim vodstvom in zato je vse kar ona zaprosi za vas, še toliko bolj močno. Vem iz lastnih izkušenj, da se vse kar zaprosi, tudi uresniči. Zelo priporočam, da se povežete z njo in dopustite, da se čudeži začno dogajati v vašem življenju.«

 

Tadeja:

»V ponedeljek, 2.10. sem se udelezila tvojega predavanja energijske komunikacije. Pozabila sem ze, kako energijska komunikacija poteka in kaksne rezultate lahko pricakujem. Kot sem torej ze omenila, so bila moja pricakovanja nizja kot pred leti, saj so se zdeli zadnji preziveli trenutki mojega zivljenja   tezki, se posebej na psihicni ravni. Ravno tako so se zdeli problemi neresljivi. Na koncu predavanja, smo izvedli vajo, na kateri sem si zelela, da bi s partnerjem navezala globji stik v nasi komunikaciji in prosila za njegovo razumevanje. Ceprav naj bi prosila le za eno stvar, sem vseeno zelela drugo stvar, ki mi predstavlja enakovrednost prvi in to je stik z mojim ocetom. Moja zelja je bila, priti v stik z ocetom, v katerem ne bi bila prisotna napetost in zbiranje besed, temvec samo spontan, pomirjem govor, v katerem bi spet zacutila dober odnos. V teden sem vstopila radovedno, vendar si nikoli nisem ponavljala zelj v glavi. Ves teden je bil razburkan, veliko tezkih trenutkov in odlocitev sem morala sprejeti. Ampak tokrat je bil obcutek drugacen, v trebuhu sem cutila pomirjenost in zascito. S partnerjem sem komunicirala drugace, njegove besede so me pozitivno presenecale. Koncno sem zacutila, da lahko najin odnos spet raste. Danes sem- ne bos verjela, prejela klic oceta. Najin pogovor je bil popolnoma spontan in razumevajoc. Ne vem kdaj nazadnje sem imela taksen pogovor s svojim ocetom. Skratka, zelim ti povedati in se ti zahvaliti, za vse kar si naredila zame. Hvala, ker si mi pokazala, kako lahko energijsko komuniciram in pridobim zeljene rezultate. Ne morem verjeti, da so zelje postale resnicnost.
Hvala se enkrat, zelim ti veliko uspehov na svoji poti!«

Barbara:

Nevenka je že dolgo moja draga prijateljica in učiteljica v igri življenja. V več kot 15 letih mi je neštetokrat pomagala prebroditi stiske povezane z medsebojnimi odnosi, partnerstvom, službo,  …. in me vodila po poti osvobajanja same sebe. Z vami bi rada delila izkušnjo, kjer mi je Nevenka s pomočjo energijske komunikacije pomagala narediti velik korak v smeri odkrivanja blagodejnega partnerstva.

Z moškim, ki mi je bil v danem obdobju zelo všeč, sva se zapletla v komunikacijo, ki je na trenutke napovedovala velike premike v smeri intimnega povezovanja, po drugi strani pa iz danes na jutri prekinitev stikov,… In to se je ponavljalo … Ker sem si želela njegove bližine, sem se trudila po najboljših močeh, poskušala biti to, kar sem mislila, da bi on želel od mene. Na trenutke, ki so šli v smeri mojih pričakovanj, sem bila zelo vesela, in žalostna, ko se stvari niso odvijale po mojem. Na koncu sem bila od vsega utrujena in razočarana. In mi je Nevenka ponudila, da mi pomaga z energijsko komunikacijo rešiti »zaplet« v najini komunikaciji. Naj se stvari pokažejo, take kot so, brez metanja peska v oči in umiranja na obroke. Z Nevenkinim vodstvom sem uspela odpret srce in na situacijo gledat brez negativnih misli (brez zamer, jeze, obsojanja,…), ko pa sva prišli do naslednjega koraka, kjer je potrebno zares prepustiti, da se zadeve odpletejo v najvišje dobro vseh vpletenih,…. me je Nevenka vprašala: » si zares v srcu pripravljena sprejeti tudi to, da se med vama vsa komunikacija prekine?« Čez mene so šla čustva žalosti in razočaranja, ampak je bila želja po razjasnitvi tako močna, da sem sprejela odločitev. Želela sem vedeti pri čem sva, ne glede na izid. Rezultati so bili takojšnji in sicer v smeri prekinitve komunikacije, kot da poprej ni bilo ničesar. Jaz pa sem dogajanje samo opazovala in se ne vpletala. Povedati moram, da mi je odleglo. Potem pa je v moje življenje takorekoč čez noč vstopil drug moški, dosti bolj jasen in blagodejen zame. In tu se zgodba ne ustavi,… kot da sem z jasno namero v srcu s pomočjo energijske komunikacije vstopila v veliko popotovanje, ki se nadaljuje … z energijsko komunikacijo nadaljujem raziskovanje in vedno znova sem prijetno presenečena kaj vse nam življenje prinaša.