Kdo sem?

Nevenka.

Večna raziskovalka nevidnega, neotipljivega, mističnega, ki je nekoč želela izvedeti, zakaj so jo v šoli učili vsega, le kako Živeti ne?!  Kdor išče, najde in tudi jaz sem našla. Smisel življenja, ključ do uspešnega življenja v miru in radosti.

Kot univ. diplomirana ekonomistka imam za sabo dvajsetletno kariero v poslovnem svetu. Sicer pa sem svetovalka za življenje po metodi Life technology, terapevtka Life Technology, Praktik Tesla metamorfoze I, II in III, certificirana kot oseba z dokazanim vplivom na biopolje človeka, pri BION, Inštitutu za bioelektromagnetiko in novo biologijo, predvsem pa sem najsrečnejša mama in ponosna žena.

Sem ena tistih srečnih ljudi, ki jim je bila v zibelko položena globoka vera v nevidni svet in zavedanje, da se materialni in nevidni svet prepletata, da sta Eno.

Odkar se zavedam sebe, vem, da v drugih ljudeh vidim najprej dobro. Prepričana sem, da v dnu duše vsakega človeka leži vsaj en biser, ki čaka, da ga njegov lastnik pokaže svetu in uporabi v dobrobit vseh nas. Iz tega izhajam, zato včasih slišim,  da sem naivna. Morda res. A mojo naivnost sem izkoristila v polnosti in iz nje je nastal moj biser, odkritje energijske komunikacije in njene uporabne vrednosti ter kreacija evenLove metode za osebno in kolektivno rast. Ponosna sem nanjo.

V veliko veselje mi bo, če mi boste dovolili, da bom skupaj z vami odkrivala vaše skrite bisere.

Z Ljubeznijo,

 

Certifikat: Kakovosti (Bio)enerijskega Vpliva