Kdo sem?

Nevenka.

Večna raziskovalka nevidnega, neotipljivega, mističnega, ki je nekoč želela izvedeti, zakaj so jo v šoli učili vsega, le kako Živeti ne?!  Kdor išče, najde in tudi jaz sem našla. Smisel življenja, ključ do uspešnega življenja v miru in radosti.

Kot univ. diplomirana ekonomistka imam za sabo dvajsetletno kariero v poslovnem svetu. Sicer pa sem svetovalka za življenje po metodi Life technology, terapevtka Life Technology, Praktik Tesla metamorfoze I, II in III, certificirana kot oseba z dokazanim vplivom na biopolje človeka, pri BION, Inštitutu za bioelektromagnetiko in novo biologijo, predvsem pa sem najsrečnejša mama in ponosna žena.

Sem ena tistih srečnih ljudi, ki jim je bila v zibelko položena globoka vera v nevidni svet in zavedanje, da se materialni in nevidni svet prepletata, da sta Eno.

Odkar se zavedam sebe, vem, da v drugih ljudeh vidim najprej dobro. Prepričana sem, da v dnu duše vsakega človeka leži vsaj en biser, ki čaka, da ga njegov lastnik pokaže svetu in uporabi v dobrobit vseh nas. Iz tega izhajam, zato včasih slišim,  da sem naivna. Morda res. A mojo naivnost sem izkoristila v polnosti in iz nje je nastal moj biser, odkritje energijske komunikacije in njene uporabne vrednosti ter kreacija evenLove metode za osebno in kolektivno rast. Ponosna sem nanjo.

V veliko veselje mi bo, če mi boste dovolili, da bom skupaj z vami odkrivala vaše skrite bisere.

Z Ljubeznijo,

 

Certifikat: Kakovosti (Bio)enerijskega Vpliva

Prihajajoči dogodki

Jan
26
sob
06:00 E-sproščanje za revitalizacijo u... @ ON LINE
E-sproščanje za revitalizacijo u... @ ON LINE
Jan 26 @ 06:00 – Jan 27 @ 07:00
E-sproščanje za revitalizacijo uma in duha @ ON LINE
Komu vse namenjaš svoj čas, svojo misel, svoj trud, svoj energijo? Otroku? Partnerju? Službi? Staršem? Se ti zgodi, da ti zmanjka energije ravno takrat, ko bi končno nastopil čas zate? Še veš, kdo je najpomembnejša[...]