Kdo sem?

Nevenka.

Večna raziskovalka nevidnega, neotipljivega, mističnega, ki je nekoč želela izvedeti, zakaj so jo v šoli učili vsega, le kako Živeti ne?!  Kdor išče, najde in tudi jaz sem našla. Smisel življenja, ključ do uspešnega življenja v miru in radosti.

Kot univ. diplomirana ekonomistka imam za sabo dvajsetletno kariero v poslovnem svetu. Sicer pa sem svetovalka za življenje po metodi Life technology, terapevtka Life Technology, Praktik Tesla metamorfoze I, II in III, certificirana kot oseba z dokazanim vplivom na biopolje človeka, pri BION, Inštitutu za bioelektromagnetiko in novo biologijo, predvsem pa sem najsrečnejša mama in ponosna žena.

Sem ena tistih srečnih ljudi, ki jim je bila v zibelko položena globoka vera v nevidni svet in zavedanje, da se materialni in nevidni svet prepletata, da sta Eno.

Odkar se zavedam sebe, vem, da v drugih ljudeh vidim najprej dobro. Prepričana sem, da v dnu duše vsakega človeka leži vsaj en biser, ki čaka, da ga njegov lastnik pokaže svetu in uporabi v dobrobit vseh nas. Iz tega izhajam, zato včasih slišim,  da sem naivna. Morda res. A mojo naivnost sem izkoristila v polnosti in iz nje je nastal moj biser, odkritje energijske komunikacije in njene uporabne vrednosti ter kreacija evenLove metode za osebno in kolektivno rast. Ponosna sem nanjo.

V veliko veselje mi bo, če mi boste dovolili, da bom skupaj z vami odkrivala vaše skrite bisere.

Z Ljubeznijo,

 

Certifikat: Kakovosti (Bio)enerijskega Vpliva

Prihajajoči dogodki

Sep
29
sob
(cel dan) ZAJTRK ZA VISOKO VIBRACIJO @ Strunjan, Hotel Salinera
ZAJTRK ZA VISOKO VIBRACIJO @ Strunjan, Hotel Salinera
Sep 29 (cel dan)
ZAJTRK ZA VISOKO VIBRACIJO @ Strunjan, Hotel Salinera
BODI TI VODJA SVOJEGA DNE! Ste tudi vi med tistimi, ki zjutraj nujno rabijo kavo? Ali ste že presedlali na čaj? Glavni razlog jutranje skodelice kave je običajno zaloga energije, ki jo potrebujemo za nov[...]
Okt
6
sob
15:00 @ Hiša mladih Ajdovščina
@ Hiša mladih Ajdovščina
Okt 6 @ 15:00 – 19:00
 @ Hiša mladih Ajdovščina
Se tudi vam dogaja, da iz kakršnihkoli razlogov ne pridete do besede? Ko pa že spregovorite, besede ne padejo na plodna tla, niso slišale ali niso prav razumljene. Pa čeprav so bile skrbno izbrane, niso[...]