Šola energijske komunikacije

za lahkotno življenje

ENERGIJSKA KOMUNIKACIJA je glas srca, ki ga zaznava in razume ves Univerzum, vsa živa bitja. Je  prvinski, naraven način samodejnega, brez-besednega sporazumevanja, ki se dogaja preko pretoka energij, ki jih oddajamo in sprejemamo vsa živa bitja.

Je zakon vesolja, ki so ga naši predniki dobro poznali.

Stara ljudstva so se sporazumevala brez besed, z branjem  misli. Orodje za  pošiljanje in branje misli pa ni bil razum, pač pa srce.  Aborigini, avstralski staroselci so bili prepričani, da je glas namenjen petju in proslavljanju, ne pa govorjenju.  Vedeli so, da so besede, ki jih izgovorimo lahko nevarne, celo razdiralne, saj so okorne in z njimi ne moremo izraziti vsega, kar želimo povedati, poslušalci pa jih lahko razumejo drugače. Zato so se večino časa sporazumevali telepatsko. A telepatijo so lahko uporabljali predvsem zato, ker se niso lagali, niso obsojali drugih, niso imeli skrivnosti, niso se bali odpreti src. Bili so pripravljeni sprejemati in posredovati informacije. O tem piše knjiga Imenovali so jo dvoje src, avtorice Marlo Morgan. Predniki so torej vedeli, da beseda ni edino komunikacijsko sredstvo, predvsem pa, da beseda ni nujno tudi resnica. Resnico komuniciramo, ko spregovori srce.

Imeli so prav. Besede so tiste, ki bolijo, besede so tiste, ki so vir nesporazumov.

Sodobni svet ni naravnan na življenje v svetu srca, pač pa na življenje v svetu razuma, kjer običajno ni prostora za potenciale srca.  Zato je sodobna družba na energijsko komunikacijo  pozabila  in s tem izgubila edinstven pripomoček za razumevanje okolice, reševanje konfliktov, ustvarjanje boljšega sveta.

Ta fenomen je preučeval tudi Nikola Tesla. Ugotovil je, da smo vsi ljudje med seboj povezani z nevidnimi silami, energijsko mrežo, energijskim sistemom, v katerega vsa živa bitja neprestano pošiljamo informacije. Zakaj? Ker vsak živ organizem oddaja biofotone, ki so medij za prenos informacij med organizmom in okolico.  Energija oddanih biofotonov pa ima lahko visoke ali nizke frekvence. Kakšna je frekvenca, je odvisno od naših misli, čustev, stanja duha.  Energijo, ki smo jo poslali v vesolje,  zaznavata univerzum ter  naša okolica in se nanjo odzivata.

Tudi novejša znanost – npr. ameriški institucija HEARTHMATH  je povsem izmerljivo dokazala, da je orodje, ki prenaša veselje, ljubezen, sovraštvo, k drugim ljudem pravzaprav srce.  Več o raziskavah najdete na povezavi https://www.heartmath.org

Vse navedene zgodovinske, znanstvene in sodobne ugotovitve ter številne izkušnje z delom na sebi in drugih so utemeljiteljico energijske komunikacije pripeljale do odkritja energijske komunikacije, predvsem pa do odkritja njene uporabne vrednosti v vsakdanjem življenju.

Kako energijska komunikacija deluje?

Energijska komunikacija je  prvinski, naraven način samodejnega, brez-besednega sporazumevanja, ki se dogaja preko pretoka energij, ki jih oddajamo in sprejemamo vsa živa bitja.

Ko energijsko komuniciramo z našo okolico, se naš višji jaz »pogovarja« z višjim jazom drugih. Energija naših misli, čustev in želja gre v eter oz. energijski mrežni sistem, kjer jo sprejmejo energije src drugih oseb.  Tako sinhroniziramo svojo energijo z energijo okolice in vzpostavljamo možnosti za medsebojno razumevanje in sprejemanje, za uspeh, radost, mir, veselje, zadovoljstvo. V tej komunikaciji ni prostora za laži, zvijače, manipulacije, saj jih višji jaz takoj zazna.

Postopek energijske komunikacije, ki se ga učijo naši tečajniki je enostaven, a terja nekaj vaje, predvsem pa odprtih src in dobrih namenov.

Rezultati uporabe energijske komunikacije v vsakdanjem življenju:

Kaj bi rekli, če bi vedeli, da lahko otroku BREZ BESED poveste, da ga imate radi, četudi kdaj nimate časa, četudi kdaj niste popolni? In vaš otrok bo v trenutku začutil največjo starševsko ljubezen ter bo prišel k vam in vas objel…?

Kaj bi rekli, če bi vedeli, da lahko partnerju, s katerim imata »tihe dneve« BREZ BESED povsem odkrito poveste, kaj vas teži, še preden se po službi srečata doma? In ko pridete domov, vas mož čaka z nasmejanim obrazom in pozabi, da sta imela »tihe dneve«….?

Kaj bi rekli, če bi vedeli, da lahko BREZ BESED »pripravite« sodelavce, poslovne partnerje, ki bodo jutri sedeli z vami na pomembnem sestanku, da podprejo vaš cilj…?

Primerov je neskončno, rezultati so včasih prav neverjetni. Postopek energijske komunikacije pa je preprost, kot je preprosto vse, kar ima resnično veličino.

Čas je, da ponovno obudimo naravno govorico srca in jo začnemo uporabljati v naše in kolektivno dobro.

Spoznajte brezbesedni jezik, čudežni pripomoček, ki nam lahko pomaga na vsakem koraku, v vsaki situaciji.   Udeležite se PREDAVANJ o energijski komunikaciji.

Naučite se uporabljati energijsko komunikacijo. Vpišite se v TEČAJ energijske komunikacije.

Postanite mojster energijske komunikacije. Vpišite se v ŠOLO energijske komunikacije.