Osebna svetovanja »evenL Coach«

Osebna svetovanja so namenjena vsem, ki želite celostno pristopiti k rešitvi vaših dolgoletnih ali trenutnih stisk oz. težav, se jih za vedno osvoboditi ter narediti korak naprej v življenju.

Naj bodo to odnosi z drugimi, odnos do sebe, brezvoljnost, finančne težave, želja po spremembi, osebna rast,…Za vsako težavo obstaja rešitev. Potrebna je le trdna odločitev, da težave ne potrebujemo več, ker smo se iz nje naučili vse, kar je bilo potrebno. Lahko se ji zahvalimo za modrosti, ki smo jih zaradi nje prejeli in jo pospremimo iz našega življenja ven. Z energijskim pristopom je vse mogoče.

Program je prilagojen potrebam stranke. Sestavljen je iz:

  • pogovora, preko katerega stranka pride do ključev za razumevanje njene situacije,
  • prenosa sporočil, ki stranki pomagajo do širjenje zavedanja in privedejo do transformacije vzorcev.
  • V kolikor je potrebno, izvedemo še energijsko komunikacijo z vsemi, ki so vpleteni v nastalo situacijo. S tem se uglasijo (sinhronizirajo) energije vpletenih, kar privede do razumevanja in sprejemanja ter s tem še poveča možnosti za uspeh.
  • Opcijsko, tretma zaključimo s Tesla metamorfozo zdravja, ki stranko pripelje do energijskega ravnovesja, ki ga občuti kot mir, radost, moč, samozavest, zaupanje, vero,…

Toda pozor, resnična rešitev težav je v spreminjanju sebe in ne naše okolice!

Dolžina tretmaja je odvisna od njegove kompleksnosti, traja od 60 do 120 minut.

Energijska prva pomoč »evenL Intervention«

 

evenL INTERVENCIJA je energijska prva pomoč, ko ste pred pomembnim sestankom, pred težkim pogovorom, pred nastopom v javnosti, pred pomembno odločitvijo, pred pridobitvijo novih strank, pred nakupom nečesa,….. 

Z aktivacijo energij za realizacijo najboljšega bo vzpostavljena vibracija, ki, v kolikor je v najvišje dobro vseh vključenih, omogoča lahkoten in prijeten ter učinkovit potek dogodkov

Kaj morate storiti?

V kotičku miru, v svojem domu napišite vašo željo, vaše hrepenenje, pišite vse, kar vam leži na duši v zvezi s to temo, pišite v zaupanju, kot bi pisali nekomu, za katerega veste, da vas bo brezpogojno razumel.

Pomembno je naslednje:

  • Vaša želja mora prihajati iz srca in ne sme biti škodoželjna!
  • Odločite se, da boste željeno res dosegli, zaupajte, da je vse mogoče!
  • Zahvalite se Življenju za vse, kar ste že in kar še boste prejeli!

 Ko napišete, narišete ali drugače izrazite vašo željo, jo pošljite na elektronski naslov info@evenlove.si

Kaj bo naredila evenL Intervention?

S procesom energijske komunikacije bomo aktivirali energije za uresničitev vaših želja.

Vaša prisotnost pri tem ni potrebna. Postopek se izvede v celoti na daljavo. Po zaključenem postopku prejmete e-mail sporočilo, v katerem vas obvestim o izvedeni aktivaciji in vam predam morebitna intuitivna sporočila, prejeta tekom  mojega delovanja.

Poskusite, življenje je lahko tudi lahkotno!